İçeriğe geç

Antalya Lara Hangi Ilçeye Bağlı

Antalya Lara hangi semttedir?

Lara Plajı Nerede? Türkiye’nin en büyük plajlarından biri olan Lara Plajı, Antalya’nın Serik ilçesinde yer almaktadır. Ancak Lara Plajı, Antalya’nın merkezine on sekiz kilometre uzaklıktadır.

Lara ilçesi nerededir?

Lara, Türkiye Cumhuriyeti’nin güneyinde, Antalya ilinin Akdeniz bölgesinde yer almaktadır. Lara, ilçe merkezine 4 kilometre ve Antalya şehir merkezine 18 kilometre uzaklıkta, Muratpaşa ilçesinde yer almaktadır.

Lara nereye yakın?

Antalya şehir merkezine 20 km, havalimanına 14 km uzaklıkta bulunan Lara Turizm Bölgesi, şehir merkezine ve havalimanına yakınlığı nedeniyle dikkat çeken bir turizm merkezidir. Alışveriş merkezlerine ve çarşılara yakın olması nedeniyle ziyaretçilerine çok sayıda alışveriş imkânı sunmaktadır.

Lara Antalya merkez arası kaç km?

Lara-Kundu mevkiinde bulunan tesis; Antalya Havalimanı’na 15 km, Antalya şehir merkezine ise 17 km uzaklıktadır.

Antalya Larada ne var?

Lara’da Yapılacak ŞeylerDüden Şelalesi2. Lara’nın en popüler mekanlarından biri olan Düden Şelalesi, Aya Yorgi Kilisesi’nde yıl boyu serindir1. … Altınkum Plajı0. … Perge Antik Kenti0. … Kaleiçi0. … Tarihi Saat Kulesi0. … Hadrian Kapısı0. … Mermerli Plajı0.Diğer öğeler…

Lara Sahili nerede?

Antalya’nın Konyaaltı Plajı ile birlikte en ünlü iki plajından biri olan Lara Plajı, şehir merkezine yaklaşık 15 km uzaklıkta yer almaktadır. Uzaklıkta doğusunda yer almaktadır.

Antalya’nın en büyük ilçesi neresidir?

En kalabalık ilçe 2021 yılı itibarıyla 591 nüfusa sahiptir.

Lara’nın denizi nasıl?

Lara Plajı’nın denizi çok berrak ve sakindir. Denizin suyu soğuktan ziyade sıcaktır. Lara Plajı’nın denizi yosunludur. Ayrıca Lara Plajı, pürüzsüz kumuyla yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği plajlardan biridir.

Antalya merkez ilçeleri hangileri?

Merkez ilçeler: Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa.

Kepezden Laraya Hangi Otobüs Gider?

GM24 Kepez bölgesinde Antalya Lara’ya giden son otobüs aracıdır. Buradan saat 00:43 civarında geçmektedir.

Antalya Lara hangi havaalanına yakın?

Antalya Havalimanı’ndan Lara ve Kundu’ya yapacağınız güzel ve eğlenceli bir yolculuk sizi tatilinize hazırlayacaktır. Antalya Havalimanı ile Lara arasındaki mesafe 14,7 km’dir.

Antalya Otogar Lara arası kaç km?

Lara Plajı, Düden Şelalesi ve Kaleiçi gibi turistik alanlar misafirlerimizin mutlaka görmesi gereken yerler arasındadır. Otelimiz Antalya Havalimanı’na 6 km, Antalya Otobüs Terminali’ne 10 km ve Lara Plajı’na 1 km uzaklıktadır.

Laraya hangi otobüsler gidiyor?

Lara Plajı yakınında hangi otobüs hatları duruyor? Bu otobüs hatları Lara Plajı yakınında duruyor: GCK60, LF09, LF10, TL94, VL13, VL13A.

Antalya Havalimanı Lara arası kaç dakika?

Antalya Havalimanı’ndan Lara’ya nasıl transfer yapabilirim? Antalya ile Lara arasındaki mesafe yaklaşık 13 kilometredir. Lara şehir merkezine yakın olmasına rağmen, ziyaretçilerimizin çoğu uygun bir servis veya otobüs bulmakta zorluk çekiyor. Transfer araçlarımızla Lara’ya 10 – 20 dakikada ulaşabilirsiniz.

Antalya Havalimanı Lara Kundu arası kaç km?

Antalya merkeze 13 km, Lara’ya 10 km uzaklıktadır. Antalya Havalimanı ile Kundu arasındaki direkt mesafe 20 km’dir. Antalya Havalimanı’ndan Kundu’ya transfer ortalama 20 dakika sürmektedir.

Antalya Otogar Lara arası kaç km?

Lara Plajı, Düden Şelalesi ve Kaleiçi gibi turistik alanlar misafirlerimizin mutlaka görmesi gereken yerler arasındadır. Otelimiz Antalya Havalimanı’na 6 km, Antalya Otobüs Terminali’ne 10 km ve Lara Plajı’na 1 km uzaklıktadır.

Kundu Antalya’nın hangi ilçesinde?

Aksu İlçesi sınırları içerisinde yer alan Kundu Turizm Bölgesi’nde Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan belgeli konaklama tesisleri her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.

Antalya Kepez’de yaşanır mı?

Kepez’in Antalya merkezine uzaklığı, şehrin gürültüsünden kaçmak ve daha sakin bir hayat arayanlar için son derece çekici hale getiriyor. Ayrıca, yeni konut projelerinin, arsaların ve arazilerin fiyatları nispeten daha düşük olduğundan, paranın karşılığında en iyi değeri elde etmek isteyen yatırımcılar için son derece çekici.

Laraya hangi otobüsler gidiyor?

Antalya Lara yakınlarında hangi otobüs hatları duruyor? Bu otobüs hatları Antalya Lara yakınlarında duruyor: GM24, MC12A, MF40, MH90, TH88, VH89A.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Yaşlı Escort